17 °c

Maçın ardından

İSTANBUL (AA) - Krasnodar Teknik Direktörü Igor Shalimov, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk ayağında sahalarında Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçta iyi oynadıklarını söyledi.Krasnodar Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Shalimov, müsabakada iyi bir performans gösterdiklerini belirterek, "Defansif oynadığımızı düşünmüyorum....

Spor Haberi
Maçın ardından
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Krasnodar Teknik Direktörü Igor Shalimov, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk ayağında sahalarında Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçta iyi oynadıklarını söyledi.

Krasnodar Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Shalimov, müsabakada iyi bir performans gösterdiklerini belirterek, "Defansif oynadığımızı düşünmüyorum. Oynamamız gerektiği gibi oynadık. Fenerbahçe büyük bir takım. Hücum organizasyonlarında iyiydik ama final paslarında başarılı olamadık. Kötü top kayıpları yaptık. Oyuncularıma sahada göstermiş oldukları mücadele ve elde ettikleri skordan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Aldıkları 1-0'lık galibiyetten memnum olduklarını aktaran Rus teknik direktör, "Alabileceğimiz en iyi skoru aldık. İki takımı karşılaştırdığımızda 1-0'ı uzak ara alınabilecek en iyi skor olarak görebiliriz. İki takımın güçlerine baktığımızda 1-1, 2-1 ya da 0-0'lık skorlar da bizim için iyiydi. Türkiye'de oynayacağımız maç tabii ki daha zor olacaktır. O yüzden bu zor maç öncesi skordan memnunuz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber