17 °c

Menajeri F.Bahçe ile İstanbul'da görüşüyor!

Chelsea ile köprüleri atan Diego Costa, Fenerbahçe'ye yakın. Dünyaca ünlü yıldız oyuncunun menajerinin 3 gündür İstanbul'da olduğu öğrenildi.

Spor Haberi
Menajeri F.Bahçe ile İstanbulda görüşüyor!
Menajeri F.Bahçe ile İstanbul'da görüşüyor!

Fenerbahçe Yönetimi, Chelsea ile köprüleri atan Diego Costa’nın menajeri Ricardo Cardoso’ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulundu.

İngiliz ekibi öneriye olumlu yaklaşırken, sarı-lacivertliler ile Cardoso’nun maddi konularda henüz anlaşma sağlayamadığı ancak görüşmelerin bugün de devam edeceği belirlendi.

Robin van Persie’nin bitmek bilmeyen sakatlıkları yüzünden Roberto Soldado’nun ardından forvet hattına bir takviye daha yapmaya çalışan Fenerbahçe sürpriz bir hamlede bulunarak,

Chelsea’nin dünyaca ünlü golcüsü Diego Costa ile pazarlık masasına oturdu.

Fenerbahçeli yöneticilerin, bonservis bedeli 45 milyon euro olan tecrübeli forvet için Ricardo Cardoso’ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

Chelsea’nin 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Diego Costa’yı birinci planda bonservisiyle birlikte satmak istediği ancak Fenerbahçe’nin kiralama teklifine de olumlu yaklaştığı ifade edildi.

Sarı-lacivertli yönetimin, İspanyol golcüye yıllık 5 milyon euro civarında bir teklif yaptığı ve görüşmelerin bugün de devam edeceği aktarıldı.

Chelsea’ye 2014’te 32 milyon euro karşılığında Atletico Madrid’den transfer olan Diego Costa, İngiliz ekibinde 120 resmi maça çıkarken, 59 gole imzasını attı. İspanyol forvet üç sezonda 2 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber