17 °c

Oğuzhan Milli Takım kadrosuna çağrıldı

Arda'nın yüzünden milli takıma giremediği iddia edilen Beşaktaşlı Oğuzhan'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. TFF'den yapılan açıklamaya göre, Oğuzhan bugün kadroya çağrıldı.

Spor Haberi
Oğuzhan Milli Takım kadrosuna çağrıldı
Oğuzhan Milli Takım kadrosuna çağrıldı

Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu tarafından 2018 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Ukrayna ve Hırvatistan ile oynanacak karşılaşmalar için kadroya çağırılmamıştı.

Bu karar sonrası Oğuzhan'ın çağırılmaması spor dünyasının bir numaralı gündemi haline gelmişti. Bugün Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Oğuzhan Özyakup'un kadroya dahil edildiğini duyurdu.

Milli takıma yeniden dönen Arda'nın Oğuzhan'ı kadroda istemediği ve bu yüzden kulis yaptığı iddia edilmişti. 

İşte TFF'den yapılan o açıklama:

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ve Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmalar için bugün İstanbul'da kampa giren A Milli Takım'ın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Beşiktaş A.Ş. futbolcusu Oğuzhan Özyakup, A Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Dün akşam da, Harun Tekin sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkmış, yerine Atiker Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı çağrılmıştı.

Sıradaki Haber