17 °c

Özil'den F.Bahçe'ye transfer cevabı

Real Madrid'ten ayrıldıktan sonra kendini Arsenal'de daha çok gösterme fırsatı bulan Mesut Özil'e talip olan devlerin yanı sıra Türk devi Fenerbahçe de talip oldu. Mesut Özil'den ise konu ile ilgili olarak bir açıklama geldi.

Spor Haberi
Özilden F.Bahçeye transfer cevabı
Özil'den F.Bahçe'ye transfer cevabı

Fenerbahçe geçtiğimiz ay yapılan Mesut Özil girişimi yıldız futbolcunun açıklamasıyla, malum transferin olabilitesini gözler önüne serdi. Arsenal ile sezon sonunda bitecek olan Türk asıllı Alman futbolcu için transfer hareketliliği göze çarpıyor. Manchester United, Barcelona, Atletico Madrid, Inter ve Fenerbahçe Özil'in peşine düşmüş durumda. Özil'in tercihi ise futbolseverlerin merakını her geçen gün artırıyor.

FENERBAHÇE'NİN PLANLARI SUYA DÜŞTÜ
Fenerbahçeli yoneticiler, Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'e, bazı aracı isimlerle, "Kulübünle sözleşme uzatmadın, F.Bahçe'ye gelmeyi düşünür müsün?" diye sordu. Mesut'un şimdilik Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini belirterek, "Premier Lig'de oynamaya devam etmek istiyorum. Manchester United'ın çok ciddi teklifi var. Büyük ihtimalle oraya transfer olacağım" dediği bildirildi.

Sıradaki Haber