17 °c

Ronaldo'dan anlamlı hareket!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Portekiz-Rusya maçına çıkarken 10 yaşındaki tekerlekli sandalyeli Rus hayranı Polina Haeredinova'nın elini tuttu. Ronaldo'nun sweatshirt'ünü verdiği ve sarılıp öptüğü kızın mutluluğu görmeye değerdi.

Spor Haberi
Ronaldodan anlamlı hareket!
Ronaldo'dan anlamlı hareket!

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Konfederasyon Kupası çerçevesinde oynanan Portekiz ile Rusya maçı için gittiği Moskova'da sahaya tekerlekli sandalyeli küçük Rus hayranıyla birlikte çıktı.

Ronaldo'nun, mutluluğu kameralara da yansıyan 10 yaşındaki Polina Haeredinova için sürprizleri bununla da sınırlı kalmadı. Yıldız futbolcu kendi sweatshirt'ünü hediye ettiği küçük kızı öpüp sarıldı.

​Polina da Ronaldo'ya Portekiz milli takımının renklerini taşıyan özel yapım bir bileklik hediye etti.

'ŞANS ÖPÜCÜĞÜ VERDİ'

FIFA'nın aktardığına göre, olanların ardından Polina, "Bu kadar güzel bir deneyim olmasını beklemiyordum. Christiano Ronaldo harikaydı. Bana bluzunu hediye edip şans öpücüğü verdi. İnanılmaz duygular içindeydim. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım" dedi.

Polina, RT'ye yaptığı açıklamada da Ronaldo'yu görmekten çok mutlu olduğunu belirterek ünlü futbolcunun kendisine bilezik için teşekkür ettiğini söyledi.

RONALDO ATTI

Bu arada Ronaldo, Moskova'daki Spartak Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmanın 8. dakikasında attığı golle, takımının Rusya'ya karşı 1-0 galip gelmesini sağladı.

Polina'nın hayali temel sosyal haklardan mahrum 350 çocuğun oyunculara eşlik etmesi için seçildiği ‘McDonald's'la FIFA Konfederasyon Kupası'na gitmek' isimli bir programla gerçek oldu. Bu yıl programa engelli çocuklar da dahil edildi.

Sıradaki Haber