17 °c

Şenol Güneş'in planı hazır! Tarihte bir ilk...

Beşiktaş yarın kulüp tarihinin önemli maçlarından birine çıkacak. Kara Kartallar yarın 1 puan dahi alsa Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirip son 16'ya kalmış olacak.

Spor Haberi
Şenol Güneşin planı hazır! Tarihte bir ilk...
Şenol Güneş'in planı hazır! Tarihte bir ilk...

Şampiyonlar Ligi G grubunda 10 puanla lider konumda olan Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, yarın oynanacak Porto maçından 1 puan dahi alsa Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirip son 16'ya kalmış olacak..

GÜNEŞ'İN PLANI HAZIR
Kritik karşılaşma öncesi Şenol Güneş, Porto planını belirledi.

Porto'nun kazanmak zorunda olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, futbolcularından sabırlı olmalarını istedi.

Güneş'in, ilk karşılaşmada olduğu gibi Quaresma'nın yapacağı ortalarla ceza sahası içinde Cenk, Talisca ve Babel'i buluşturmak istediği belirtildi.

ABOUBAKAR'A ÖZEL ÖNLEM
Ayrıca Güneş, bu sezon 3 kulvarda 13 kez ağları sarsan Aboubakar'ı 'alan savunmasıyla' durdurmayı düşünüyor. Kim yakınsa bir gözü hep Aboubakar'da olacak.

PORTO'DA 3 EKSİK VAR
Öte yandan Porto'da teknik direktör Sergio Conceiçao'nun seçtiği oyuncular arasında sakatlıkları devam eden Marega, Otavio ve Soares yer almadı.

Porto kafilesindeki futbolcular şöyle: Casillas, Jose Sa, Maxi, Marcano, Hernani, Brahimi, Aboubakar, Oliver, Alex Telles, Herrera, Corona, Layun, Andre Andre, Ricardo, Danilo, Reyes, Sergio Oliveira, Felipe, Diogo Dalot, Bruno Costa.

MUHTEMEL 11
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Gökhan, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Talisca, Cenk

Sıradaki Haber