17 °c

Şenol Güneş'ten istifa açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon sonunda yaşanan büyük düşüş ve kaçan şampiyonluk hakkında konuştu. Güneş, istifa edeceği iddialarını yalanlarken, "Taraftar istemediği sürece görevi bırakmam" dedi.

Spor Haberi
Şenol Güneşten istifa açıklaması!
Şenol Güneş'ten istifa açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon sonunda görevi bırakacağı yönünde çıkan söylentiler için açıklama yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı şu an için böyle bir şeyin söz konusu olmadığını dile getirirken, taraftar istediği müddetçe takımın başında yer alacağını söyledi. 

 SABRIMIZI TESLİMİYET GİBİ ALGILAMAYIN

Güneş'in konuşmalarında şu bölümler öne çıktı: 

"Şu an itibariyle kendi işimi yapıyorum. Konuşmamda yarar yok, susuyorum ama sustukça da sabrımızın sınandığını görüyoruz. Benim 1 yıl daha mukavelem var. Saldırılar var ama sabırlı olmak zorundayız. Sabrımız teslim olduğumuzu göstermez.  50 yıllık futbol hayatımda hatalar var ama herkes hata bulmak isterse, bulur. Suçlama yaparak taraftar üzerinde infial çıkaran, ortalığı toz dumana katıp nemalanmaya çalışanlardan olmadık, olmayacağız. 

'KARAKTERİM VE ÇİZGİM HER ZAMAN BELLİ'

Siyasilerin bana dediği gibi, 'ülkenin durumu karışık, siz sahaya çıkın' dediği gibi, benim asla kabul etmediğim gibi… Buradan futbol bekliyoruz. Seyirci de kaçar…

Taraftarımız git demediği sürece buradan ayrılmam. Karakterim, çizgim her zaman belli."

Sıradaki Haber