17 °c

Spor ligi ne durumda?

Süper ligde son durum nedir? Hangi takım nerede mücadele edecek?

Spor Haberi
Spor ligi ne durumda?
Spor ligi ne durumda?

Canlı maç sonuçları değerlendirmesi yapılacak olursa oldukça bol gollü olan maçlar olmakla birlikte daha ziyadesi ile oldukça standart sonuçları içeren maçlar da bulunmaktadır. Ancak en çarpıcı maç elbette Trabzon - Akhisar maçı olmuştur. Çünkü çok zaman 7 gol olan maçlar olmamaktadır. Özellikle ev sahibinin bu kadar bariz hezimet yaşadığı maç sayısı oldukça nadir olarak görülmektedir. Bu sebepten özellikle oldukça unutulmayacak maçlar listesinde zirveye oynamıştır.

Beşiktaş haberleri içinde ise Avrupa futbolu açısından kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyon olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü hafta maçları başlayacak ve Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Beşiktaş ise G Grubu'ndaki üçüncü maçı için yarın Monaco takımına konuk olacaktır. Ligde ise Beşiktaş takımı geçen seneye oranla daha zayıf bir görüntü içerisinde bulunmaktadır. Özellikle bu haftaki yenilgi sonrasında oldukça zor bir döneme girmiş bulunmakta gittikçe liderden kopmaya başlamış bulunmaktadır. Eğer bu şekilde devam edecek olur ise çok daha zor günler beklemektedir.

Galatasaray haberleri içinde en etkili olanı da süper lig’de Galatasaray deplasmandaAtiker Konyaspor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini daha da sağlamlaştırdığı maç öncesi futbolun ruhuna yakışmayan bir olay yaşanmıştır. Muğla’dan Atiker Konyaspor - Galatasaray maçını izlemek üzere Konya’ya gelen Galatasaray taraftarı, bir grup holiganca darp edildi. Maç öncesi düzenlenmiş olan Martin Linnes imza gününe katılan taraftardan imzalı formasını vermek istenerek verilmemesi neticesinde üzerine holiganlar, Galatasaraylı taraftara sözlü ve fiziki tacizde bulundu. Daha sonra ise bu formayı yaktılar.

Yönetimden Taraftara Jest

Galatasaray yönetimi ise taraftarı Fenerbahçe derbisine davet etti. Ayrıca Galatasaray yönetimince yapılan açıklama da Konya da mağdur olan öğrenci kardeşimiz davet edilmiştir. Ayrıca arkadaşlarla da emniyet ilgilenecek beyanatı vermiştir. Konya spor tarafı ise geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray ile oynadığımız maçta vahim bir olay yaşanmıştır diyerek ve yapılmış olan açıklama da onlarda misafir etmek istedikleri hakkında ki bir beyanat vermişlerdir.

Bu şekil de tavır alarak holigan ve taşkınlık yapan kişilere de kulüplerimiz en iyi cevabı vermiş olmaktadırlar. Bu olay haricinde Galatasaray da takım ruhu azmi ve disiplini ile oldukça önemli bir yol kat edilmiş bulunmaktadır. Bu sayede de namağlup olarak Galatasaray takımı yoluna devam etmektedir. Ve bu hali ile şampiyonlukta en önemli aday olarak yer almaktadır. Henüz ligde çok maç oynanmadan rakiplerine 8 puan fark açmış bulunmaktadır.

 

Sıradaki Haber