17 °c

Trabzonspor'da çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri

Hacısalihoğlu, şu anda Beşiktaş’ın başında olan Şenol Güneş ile ilgili, "Şenol Hoca başka kulüpte, ama tabii gün doğmadan neler doğar. Şenol Hoca’nın hem Trabzonspor’daki hem bendeki yeri çok ayrı" dedi.

Spor Haberi
Trabzonsporda çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri
Trabzonspor'da çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yönetiminde olan ve asbaşkanlık görevini yürütecek Hayrettin Hacısalihoğlu, şu anda Beşiktaş’ın başında olan Şenol Güneş ile ilgili, "Şenol Hoca başka kulüpte, ama tabii gün doğmadan neler doğar. Şenol Hoca’nın hem Trabzonspor’daki hem bendeki yeri çok ayrı" dedi.

Şenol Güneş ile birçok kez birlikte çalışan ve yakınlığıyla bilinen Hayrettin Hacısalihoğlu, “Şenol Hoca benim çok sevdiğim, değerli arkadaşım ve çok başarılı bir spor adamı. Trabzonspor için tartışmasız en önemli değerlerinden biri ancak benim samimi olduğum gibi yüzlerce insanın onunla samimiyeti var. Şu anda bu durumda olan birinin buna cevap vermesi olmaz. Şenol Hoca başka kulüpte, ama tabii gün doğmadan neler doğar. Öyle bir ortam olursa bilmiyorum ama bizim kulüpte de şu an görevde bir hoca var. Bizim yapmamız gereken ona yardımcı olmak. Kulübü de daha iyi taraftarın mutlu olduğu hale getirmek. Dostluk, arkadaşlık, ilgi onlar ayrı şeyler. Şenol Hoca’nın hem Trabzonspor’daki hem bendeki yeri de çok ayrı” diye konuştu. (Habertürk)

Sıradaki Haber