17 °c

Türkiye'deki skandal Rus medyasında!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun, Türk Milli Takım seviyesinde ve tecrübesinde bir takıma, izlemeden oyuncu çağırması skandalı Rumen basını, Hollanda basını derken, Rus basınına da yansıdı.

Spor Haberi
Türkiyedeki skandal Rus medyasında!
Türkiye'deki skandal Rus medyasında!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun, Türk Milli Takım seviyesinde ve tecrübesinde bir takıma, izlemeden oyuncu çağırması skandalı Rumen basını, Hollanda basını derken, Rus basınına da yansıdı. HTspor'un haberine göre, Rusya merkezli sovsport.ru adlı internet sitesinde konuyu değerlendiren spor yazarı Elvin Kerimov, Erol Alkan’ın A Milli Takım’a çağrılmasıyla ilgili süreci masaya yatırdı. Kerimov, yaşanan süreç içerisinde Lucescu’nun çelişkili sözlerine ve davranışlarına geniş yer ayırdı.

Kerimov, Luce’nin A Milli Takım’a çağırmadığı Beşiktaşlı Oğuzhan konusunda tepkiler üzerine geri adım attığını, Erol Alkan olayında ise garip tavrını sürdürdüğünü ifade etti. Kerimov, “Bu konuda her şey çok karışık” yorumu yaptı. Rus yazar ayrıca 72 yaşındaki Luce’nin oğlu Razvan’ı Zenit’e getirmeye çalıştığını, G.Saray’a da benzer teklif yaptığını ancak Sarı-Kırmızılılar’ın yanaşmadığını ifade etti.

Sıradaki Haber