17 °c

Ünlü futbolcu FETÖ'den alındı

Zafer Biryol, Bylock kullandığı iddiasıyla FETÖ'den gözaltına alındı. FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada daha önce Bekir İrtegün ve Ömer Çatkıç isimleri ön plana çıkmıştı

Güncel Haberi
Ünlü futbolcu FETÖden alındı
Ünlü futbolcu FETÖ'den alındı

Zafer Biryol, Bylock kullandığı iddasıyla FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü operasyon kapsamında daha önce iki ünlü futbolcu daha gözaltına alınmıştı. Eski Fenerbahçeli Bekir İrtegün itirafçı olup serbest bırakılırken, eski kaleci Ömer Çatkıç ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.  

ZAFER BİRYOL KİMDİR?

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Zafer Biryol, 1976 doğumlu. Kariyeri boyunca, Mersin İdman Yurdu, Yeni Salihlispor, Şekerspor ve Edirnespor'da forma giyen ünlü futbolcu, 2000-2001 Şekerspor'da 20 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Zafer Biryol, 2003-2004 sezonunda Konyaspor'da Süper Lig gol krallığı yaşadıktan sonra Fenerbahçe forması da giydi. Zafer Biryol, futbolu bıraktıktan sonra Konya'ya yerleşti. 2015'te Bandırmaspor'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Zafer Biryol milli formayı da toplamda 7 kere terletme şansı yakaladı.  

Sıradaki Haber