17 °c

Van Persie için resmi teklifi yaptılar!

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Robin van Persie, altyapısından yetiştiği Feyenoord yolunda. Hollanda ekibinin teknik direktörü Bronchorst, 33 yaşındaki oyuncu için teklif yaptıklarını doğruladı.

Spor Haberi
Van Persie için resmi teklifi yaptılar!
Van Persie için resmi teklifi yaptılar!

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı van Persie'nin transferi ile ilgili resmi görüşmelere başlandığını doğruladı.  Van Bronckhorst AD gazetesine yaptığı açıklamada, "Biz bu transferi çok istiyoruz. Umarım Robin de yeşil ışık yakar. Şampiyonlar Ligi'nde Feyenoord forması ile oynaması çok güzel olur" dedi.

Bir yıl sözleşmesi var

Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki oyuncusunu çok iyi tanıdığını söyleyen Van Bronckhorst, birkaç hafta içinde transferin bitirilmesini umuyor. Robin van Persie'nin, Fenerbahçe ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek. Hollandalı yıldızın, vatandaşı Dirk Kuyt gibi sözleşmesi sona erdikten sonra Feyenoord'a döneceği konuşuluyordu. Ancak Teknik Direktör Van Bronckhorst'un isteği üzerine, bu transfer bir yıl öne alındı. 

Altyapıda yetişti

Feyenoord altyapısından yetişen Robin van Persie, ilk kez 3 Şubat 2002'de 5-0 kazandıkları Roda maçında A takım forması giydi. Yıldız oyuncu, Feyenoord forması çıktığı 61 maçta 14 gol attı. Van Persie, 2004 yılında transfer olduğu İngiltere'de Arsenal ve Manchester United formalarını giymiş, Premier Lig'de iki kez gol kralı olmuştu.

Sıradaki Haber