17 °c

AA'nın Haber, Fotoğraf Takip ve Analiz Sistemi'ne 2 ödül

İZMİR (AA) - Anadolu Ajansının (AA) Haber, Fotoğraf Takip ve Analiz Sistemi, 2016'nın "En Yenilikçi Projesi" ve "En İyi BT ile Kurumsal Hedeflere Katkı Sağlama Projesi" kategorilerinde ödüle layık görüldü. ABD merkezli market araştırmaları şirketi International Data Corporation (IDC) tarafından düzenlenen 7. IDC CIO Turkey Summit 2016, İzmir'in Çeşme ilçesinde başladı....

Teknoloji Haberi
AA'nın Haber, Fotoğraf Takip ve Analiz Sistemi'ne 2 ödül
AA'nın Haber, Fotoğraf Takip ve Analiz Sistemi'ne 2 ödül

İZMİR (AA) - Anadolu Ajansının (AA) Haber, Fotoğraf Takip ve Analiz Sistemi, 2016'nın "En Yenilikçi Projesi" ve "En İyi BT ile Kurumsal Hedeflere Katkı Sağlama Projesi" kategorilerinde ödüle layık görüldü.

ABD merkezli market araştırmaları şirketi International Data Corporation (IDC) tarafından düzenlenen 7. IDC CIO Turkey Summit 2016, İzmir'in Çeşme ilçesinde başladı.

Zirvenin ilk gününde düzenlenen açılış töreni ve panellerin ardından "Yılın En Yenilikçi Projesi", "Yılın En iyi Değişim Yönetimi Projesi", "Yılın En İyi BT Yönetişim Projesi", "Yılın En İyi BT ile Kurumsal Hedeflere Katkı Sağlama Projesi", "Yılın En İyi BT Maliyet Düşürme Projesi", "Yılın CIO'su" kategorilerinde finale kalanlara ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

63 projenin başvurduğu, jüri incelemesinin ardından 29 projenin finale kaldığı yarışmada, AA Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörlüğü tarafından geliştirilen Haber, Fotoğraf Takip ve Analiz Sistemi, "Yılın En Yenilikçi Projesi" ve "Yılın En İyi BT ile Kurumsal Hedeflere Katkı Sağlama Projesi" kategorilerinde ödüle layık görüldü. Ödülü, AA Genel Müdürlüğü adına AA Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka aldı.

Şıvka, bugün AA'nın Haber, Fotoğraf Takip ve Analiz Sistemi'ni tanıtan bir sunum yapacak.

Sıradaki Haber