17 °c

Apple yeni ürünlerini tanıttı!

Dünyanın en büyük yazılım geliştirici etkinliği World Wide Developer Conference'ye katılan Apple, yepyeni iPad Pro, Mac Pro ve HomePod isimli özel hoparlörlerini tanıttı.

Teknoloji Haberi
Apple yeni ürünlerini tanıttı!
Apple yeni ürünlerini tanıttı!

Apple’ın her yıl düzenlediği ve büyük önem verdiği WWDC etkinliğinin açılış konuşmasını Apple’ın patronu Tim Cook yaptı. Konuşmasının başında ise uygulama dünyasına yeni uygulamalar kazandıran ve halihazırda uygulamaları yayında olan iki ismi anlattı. Yuna Soerianto… 10 yaşında ve uygulama yazmakla kalmayıp üzerine bu uygulamasını Apple’a kabul ettirerek App Store’da yayınlatmayı başaran bir isim.

Yaptığı oyunla şimdiden dünyanın konuşacağı bir isme benziyor. Diğeri ise Masako Wakamiya. Yaşına bakmayan kadın oturup kendi uygulamasını yazıp App Store’da yayınlatmayı başarmış durumda. 81 yaşında...

iOS 11 ile neler değişecek?

Peki Apple WWDC’de neler tanıttı? Öncelikle iPhone, iPad ve iPod’larda kullanılan iOS sürümünün en yenisi iOS 11 ana hatlarıyla ortaya çıktı. Sonbahar aylarında final sürümü yayınlanması beklenen iOS 11 pek çok yeniliği beraberinde getiriyor.


OS 11 ile gelen yeniliklere göz atacak olursak, iMessage uygulaması yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi. Uygulamadaki çıkartmalar ve uygulama kısayolları ile iMessage uygulaması artık daha kullanışlı.

Sıradaki Haber