17 °c

iPhone 7'nin görüntüleri sızdırıldı! iPhone 7'nin özellikleri!

Akıllı telefon sektörünün lideri iPhone yeni modelini çıkartmaya hazırlanıyor. iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen ve bir üretim fabrikasında çekilen iPhone 7'nin görüntüleri sızdırıldı. Bu gelişme iPhone kullanıcılarını heyecanlandırırken, aynı zaman da açıklanan iPhone 7'nin özellikleri de, iPhone 7 bekleyenlerin gönüllerini fethetti. Apple’ın tasarım olarak...

Teknoloji Haberi
iPhone 7nin görüntüleri sızdırıldı! iPhone 7nin özellikleri!
iPhone 7'nin görüntüleri sızdırıldı! iPhone 7'nin özellikleri!

Akıllı telefon sektörünün lideri iPhone yeni modelini çıkartmaya hazırlanıyor. iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen ve bir üretim fabrikasında çekilen iPhone 7'nin görüntüleri sızdırıldı. Bu gelişme iPhone kullanıcılarını heyecanlandırırken, aynı zaman da açıklanan iPhone 7'nin özellikleri de, iPhone 7 bekleyenlerin gönüllerini fethetti.

Apple’ın tasarım olarak iPhone 6s’ten fazla bir değişikliğe gitmeyeceği söylenen iPhone 7 için Apple fanlarının en büyük beklentisi, ekran çerçevesinin daha az alan kaplaması.

Bu durumu yaptığı konsept çalışmasıyla geniş kitlelere duyurmayı başaran Guerrero, aynı zamanda kablosuz şarj teknolojisinin de iPhone 7’ye çok yakışacağını düşünmüş ki tasarımında buna da yer vermiş.

Ölçüleri 5.51 x 2.63 x 0.25 inç olacak şekilde tasarlanan iPhone 7, ekranın alt kısmında dijital bir Home tuşuna sahip.

Yeni 64-bit mimarili AX işlemci ve iOS 10 işletim sisteminin olduğu görülen iPhone 7’de, önceki modellerde olduğu gibi 16 / 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor.
iPhone 7 fiyatı ne kadar olacak? Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini anavatanı Amerika’da 649 dolardan başlayan fiyat etiketiyle satışa sunmuştu. iPhone 6s 16 GB modeli 649 dolar iken iPhone 6s Plus 16 GB 749 dolara Apple Store’da satılıyor. Peki, iPhone 7 fiyatı ne kadar olacak? iPhone 7 fiyatı hakkında çok farklı ön görülerimiz yer alıyor. Eğer Apple, 16 GB baz modelden vazgeçerse, iPhone 7’nin baz modeli 64 GB depolama birimine sahip olacak. Depolama biriminin artması doğal olarak fiyatlara yansıyacak. Bu bağlamda iPhone 7 fiyatının 749 dolar, iPhone 7 Plus fiyatının ise 849 dolar olmasını bekliyoruz. Apple’ın rakipleri karşısında hiçbir zaman fiyat konusunda taviz vermemesi, iPhone 7’nin kolaylıkla ulaşılma ihtimalini düşürüyor. Ancak Apple bu fiyatlar ile iPhone 7’yi satışa sunarsa işi çok zor olacak. iPhone 7 kamerası nasıl olacak? iPhone 7 kamerasında ise Megapiksel açısından bir değişiklik olacağını düşünmüyoruz. Apple, iPhone 7 ile yoluna 12 Megapiksel arka kamera ile devam eder ancak bu kameranın sensöründe, diyafram değerinde ve piksel yoğunluğunda büyük değişiklikler yapılır. iPhone 7 ön kamerası ise 5 Megapiksel olur. iPhone 7 video konusunda ise 30 FPS hızında 4K çözünürlüğü destekleyecek. Çok zor bir ihtimal olarak görülse de iPhone 7’nin 60 FPS hızında 4K video çekeceğini düşünüyoruz. Yeni bilgilere göre iPhone 7 Plus modeli 2 adet kamera ile gelek. Bu kamera 3 kata kadar optik zoom yapabilecek.

IPHONE 7 GÖRÜNTÜLERİ SIZDIRILDI! -VİDEO-

Sıradaki Haber