17 °c

İşte Apple'ın uzay üssünün son hali!

Teknoloji devi Apple'ın bitmesini heyecanla beklediği Apple Park'tan yeni görüntüler yayınlandı. Bir uzay gemisini andıran proje 2018'de kullanıma hazır hale gelecek.

Teknoloji Haberi
İşte Appleın uzay üssünün son hali!
İşte Apple'ın uzay üssünün son hali!

Apple Park projesi yavaş yavaş son şeklini almaya başladı. Çalışmaların devam ettiği proje tamamlandığında 13.000 personele iş imkanı doğacak.

Drone kameraman Matthew Roberts, Apple Park 'ta yapılan çalışmaları, Steve Jobs Tiyatrosunu, geniş otoparkı, güneş paneli çatısını gösteren görüntüleri yayınladı.

Apple, Şubat ayında yeni merkezinin Apple Park olacağını ve 1.000 kişilik oditoryumun adının Steve Jobs olacağını duyurmuştu. Şirket, Apple Park'ın Nisan ayında çalışanlar için hazır olacacağını belirtmişti. Ancak kampüs hala çalışanlara kapılarını açmadı.

Matthew Roberts'in yayınladığı videoda Apple Park'ın inşası ile ilgili ne kadar yol katedildiği açıkça görülüyor. Uzay gemisini andıran kampüsün çatısına güneş paneli yerleştirme işleminin nerdeyse tamamlandığını anlaşılıyor.

Kampüsteki her yerde peyzaj çalışmaları son birkaç hafta içinde oldukça artmış görünüyor. Öyle ki bu peyzaj çalışması yüzünden bölgede ağaç sıkıntısı çekilmiş. Apple'ın peyzajının bitmesi için halen çok fazla zaman var. Çalışmalar 9000 adet kuraklığa dayanıklı ağacın yerleştirilmesi ile sona erecek. Tamamlanması 2018 yılını bulacak olan Apple Park'ta 13.000 personel çalışacak.

Sıradaki Haber