17 °c

Kumandalar çöpe! Apple TV ile konuşmaya hazır olun!

Apple TV'ye gelecek yeni güncellemeyle birlikte, TV'nizi daha da efektif bir şekilde kullanmanız mümkün olacak. Apple TV, Siri güncellemesiye birlikte komutlarınızı yerine getirmeye hazırlanıyor. Apple TV içindeki aramaları ya da bilgilerinizi girmeyi Siri ile şu an için kullanamıyorsunuz. Fakat gelecek olan yeni güncellemeyle birlikte, bunların hepsini Siri'yi kullanarak...

Teknoloji Haberi
Kumandalar çöpe! Apple TV ile konuşmaya hazır olun!
Kumandalar çöpe! Apple TV ile konuşmaya hazır olun!

Apple TV'ye gelecek yeni güncellemeyle birlikte, TV'nizi daha da efektif bir şekilde kullanmanız mümkün olacak. Apple TV, Siri güncellemesiye birlikte komutlarınızı yerine getirmeye hazırlanıyor. Apple TV içindeki aramaları ya da bilgilerinizi girmeyi Siri ile şu an için kullanamıyorsunuz. Fakat gelecek olan yeni güncellemeyle birlikte, bunların hepsini Siri'yi kullanarak yapabileceksiniz.

Güncelleme aynı zamanda Bluetooth klavye desteğini ve iCloud FotoğrafKütüphanesi'ni beraberinde getirecek. Apple TV için yayınlanacak olan tvOS 9.2 güncellemesinin ilkbaharda gelmesi bekleniyor. Tam tarih gelecek ay belirlenebilir.

Sıradaki Haber