17 °c

Microsoft Bing Yükseliyor

Arama motorları ile internette bir şeyler ararken artık arama motorlarının çok daha farklı işlere yaradığını görmekteyiz. Google‘ın mobil işletim sistemi Android ve Microsoft‘un işletim sistemi Windows kendi arama motorları ile oldukça entegre şekilde çalışıyor ama Google’ın bu noktadaki üstünlüğü ortadaki en büyük gerçek. Buna rağmen Microsoft Bing arama motoru Google‘dan...

Teknoloji Haberi
Microsoft Bing Yükseliyor
Microsoft Bing Yükseliyor

Arama motorları ile internette bir şeyler ararken artık arama motorlarının çok daha farklı işlere yaradığını görmekteyiz. Google‘ın mobil işletim sistemi Android ve Microsoft‘un işletim sistemi Windows kendi arama motorları ile oldukça entegre şekilde çalışıyor ama Google’ın bu noktadaki üstünlüğü ortadaki en büyük gerçek. Buna rağmen Microsoft Bing arama motoru Google‘dan pay çaldı ve Amerika’da büyümeye devam etti.

 Microsoft Bing Kullanımı Artıyor
Microsoft geçen aya göre Google‘dan %0,2‘lik bir pay kaparak %21,6‘lık bir seviyeye ulaştı. Google ise %63,8 ile ulaşılması imkansız bir noktada duruyor. comScore araştırma firmasının yaptığı analizde üçüncülüğü Yahoo alıyor. Bu listede en ilginç olan ise sanırız Yandex‘in %1 bile kullanılmıyor olmayışı. Demek hala soğuk savaş devam ediyor. Ne dersiniz?

Sıradaki Haber