17 °c

Ne Messi Ne de Ronaldo işte efsane 5 futbolcu!

  Championship Manager oyununa adını altın harflerle yazdıran, ne Messi ne de Ronaldo dedirten CM 2001-2002'nin unutulmaz oyuncuları. 1- Maxim Tsigalko 1983 doğumlu Belaruslu santrafor, 9 yıllık futbol kariyerini ülkesinin orta halli takımlarında geçirdi. Fakat, kendini bizlere tanıtan özelliği, bütünüyle CM oyunundan ileri geliyor. Championship...

Teknoloji Haberi
Ne Messi Ne de Ronaldo işte efsane 5 futbolcu!
Ne Messi Ne de Ronaldo işte efsane 5 futbolcu!

 
Championship Manager oyununa adını altın harflerle yazdıran, ne Messi ne de Ronaldo dedirten CM 2001-2002'nin unutulmaz oyuncuları.
1- Maxim Tsigalko 1983 doğumlu Belaruslu santrafor, 9 yıllık futbol kariyerini ülkesinin orta halli takımlarında geçirdi. Fakat, kendini bizlere tanıtan özelliği, bütünüyle CM oyunundan ileri geliyor. Championship Manager'ın tartışmasız en iyi golcüsü olarak değerlendirilen Tsigalko, oyun kullanıcılarının bir numaralı tercihiydi. Nam-ı diğer Mad Max Tsigalko’nun gerçek hayatta çıktığı 136 resmi maçta 55 golü bulunuyor. 2- Kennedy Bakırcıoğlu 1980 doğumlu futbolcu, soyadı beraberinde her zaman “Kennedy Bakırcıoğlu Türk mü?” sorularına sebep olmuştur. Fakat İsveç’te doğan ve kariyerinde İsveç Milli Takımı’nda 14 kez ter döken futbolcunun Türk olmadığını söyleyebiliriz. Fakat, oyunda Türk statüsünde de oynayarak, yabancı futbolcu sınırlamalarına takılmaması nedeniyle tercih sebebi olabilmeyi başarmıştır. Ajax, Racing Santander gibi kulüplerde forma giyen Bakırcıoğlu, 2012 yılından bu yana Hammarby takımında futbol kariyerini sürdürüyor. 3- Anatoli Todorov 1985 doğumlu Bulgar futbolcu, bir forvette aranması gereken tüm özelliklere sahipti. Bu özelliği ile işin hücum tarafına ağırlık veren kullanıcıların vazgeçilmezlerinden birisiydi. Gerçek hayatta ise bu denli parlayamayan futbolcu, futbol kariyeri boyunca Bulgaristan Liglerinde mücadele etti. 2010 yılından itibaren de, Vidima-Rakovski Sevlievo takımında forma giyiyor. 4- Jem Paul Karacan Bu sezon başında Galatasaray’a transfer olduğunda, hiçbirimizin yabancı olmadığı bir isimdi. Çünkü biz çoktan onun futbol kariyerini oluşturmuştuk. Çabukluğu ve sürati ile her takımda bulunması gereken futbolcu izlenimi veren Jem Karacan’ı günümüz itibariyle Galatasaray forması ile izliyoruz. Her ne kadar sıklıkla olmasa da… 5- Temur Altunhan Championship Manager 03-04’te kesinlikle en önemli oyunculardan biriydi. Son derece makul fiyatı ve gösterdiği çabuk gelişim ile kendini her daim öne atmıştı. Bir Türk olarak gururumuzu okşatan bu isim ise, gerçek hayatındaki kariyerini, oyundakine benzer olarak şekillendiremedi.  

Sıradaki Haber