17 °c

Samsung Galaxy S7 teknik özellikleri / fiyatı nedir? S7 ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy S7 ile ilgili önemli raporlar ve bilgi sızıntıları gelmeye devam ediyor. Çin'de yayın yapan Mydrivers sitesi Galaxy S7'nin özellikleri ile ilgili yeni bir bilgi paylaştı. Bu bilgilerin kaynağı olarak ismi açıklamadıkları bir Samsung çalışanını işaret ediyorlar. Gelen son bilgilere göre Samsung S7'nin siyah, gümüş, altın ve beyaz renk olmak üzere 4 rengi...

Teknoloji Haberi
Samsung Galaxy S7 teknik özellikleri / fiyatı nedir? S7 ne zaman çıkacak?
Samsung Galaxy S7 teknik özellikleri / fiyatı nedir? S7 ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy S7 ile ilgili önemli raporlar ve bilgi sızıntıları gelmeye devam ediyor. Çin'de yayın yapan Mydrivers sitesi Galaxy S7'nin özellikleri ile ilgili yeni bir bilgi paylaştı. Bu bilgilerin kaynağı olarak ismi açıklamadıkları bir Samsung çalışanını işaret ediyorlar. Gelen son bilgilere göre Samsung S7'nin siyah, gümüş, altın ve beyaz renk olmak üzere 4 rengi olarak. Bahsi geçen bu  4 renk sadece cihazın ön panelinde kullanılacak. Telefonun görüntüsü ve kalitesini daha yüksek tutmak için tüm modellerin arka tarafı siyah renkte olacak.

Arka kamerası çıkıntılı olmayacak ve 12 megapixel olacak. Arka kameranın diyafram açıklığı da F/1.7 olacak ki bu günümüz iyi fotoğrafçılarının öncelikli tercih ettiği diyafram açıklığına neredeyse eşit. Sensör boyutu büyütülen  kamera az ışık bulunan ortamlarda ve gece çekimlerinde daha iyi kalitede fotoğraf çekmenize yardımcı olacak.  Kamerası büyük olasılıkla BRITECELL olacak. Samsung'da çalıştığı iddia edilan kaynaktan gelen bir diğer bilgi ise  Samsung Galaxy S7'nin su geçirmez ve toz geçirmez özellikte olacağını söylerken cihazın microSD kart desteğinin de bulunacağını söyledi.
Samsun Galaxy S7'nin mart ayında piyasaya sürüleceği de kaynaktan gelen bilgiler arasında. Kaynaktan gelen bilgilere genel olarak bakıldığında daha önce gelen iddialarla uyumlu oldukları görülüyor. Şu anda bu detayları doğrulamamızın hiç bir yolu yok, ama inanıyoruz ki Samsung Galaxy S7 için tüm öğrenmek istediğimiz cevapları yakın zamanda Samsung'un düzenleyeceği basın toplantısında öğreneceğiz.

Sıradaki Haber