17 °c

Telefon kılıfları telefona zarar veriyor!

Günümüzde hayatımınız her alanına dahil olmuş olan akıllı telefonlara, korumak isterken zarar verilebiliyor. Her 3 kişiden 1'inin kullandığı akıllı telefonlar, oldukça yüksek fiyatlarıyla, dikkatli korunacak bir ürün haline geliyor. Bir çok kullanıcının, telefonunu korumak amacıyla kullandığı kılıflar, aslında telefonun sağlığını etkileyebiliyor. Detaylar...

Teknoloji Haberi
Telefon kılıfları telefona zarar veriyor!
Telefon kılıfları telefona zarar veriyor!

Günümüzde hayatımınız her alanına dahil olmuş olan akıllı telefonlara, korumak isterken zarar verilebiliyor. Her 3 kişiden 1'inin kullandığı akıllı telefonlar, oldukça yüksek fiyatlarıyla, dikkatli korunacak bir ürün haline geliyor. Bir çok kullanıcının, telefonunu korumak amacıyla kullandığı kılıflar, aslında telefonun sağlığını etkileyebiliyor. Detaylar haberimizde... Cihazı koruma kapsamında, öncelikli olarak tercih edilen telefon kılıfı seçimi ise hayati rol oynuyor. Yıpranmalara, düşmelere, fiziksel hasarlara yönelik tam koruma parolası ile yola çıkan kılıflar ise, yararın aksine zararlara yol açabiliyor.

Yapılan araştırmalar nezdinde, sahip olduğu mıknatıs beraberinde, telefonun hem ön, hem de arka kısmı arasındaki bağıntıyı sağlayan kılıflar; cihaz ekranında renk bozukluklarına, cihaz dokunmatik olduğu takdirde, dokunmatik algılayıcıların sorun yaşamasına neden oluyor.

Sıradaki Haber