17 °c

Twitter Sevgililer Gününün nasıl geçeceğini açıkladı!

Dijital istatistik platformu Alexa verilerine göre, Türkiye'nin en çok tercih edilen altıncı sitesi olan Twitter, kullanıcılarının Sevgililer Günü paylaşımlarının istatistiğini yayımladı. İstatistiklere göre Türk insanı, her ne kadar “Sevgililer Günü” gibi günleri bir para tuzağı olarak betimlese de, bu günlere kayıtsız kalmıyor. En çok kadınlar, sevgilisine, eşine...

Teknoloji Haberi
Twitter Sevgililer Gününün nasıl geçeceğini açıkladı!
Twitter Sevgililer Gününün nasıl geçeceğini açıkladı!

Dijital istatistik platformu Alexa verilerine göre, Türkiye'nin en çok tercih edilen altıncı sitesi olan Twitter, kullanıcılarının Sevgililer Günü paylaşımlarının istatistiğini yayımladı. İstatistiklere göre Türk insanı, her ne kadar “Sevgililer Günü” gibi günleri bir para tuzağı olarak betimlese de, bu günlere kayıtsız kalmıyor.

En çok kadınlar, sevgilisine, eşine, değer verdiği birisi için hediye alma aktivitesini önemsiyor. Diğer istatistikler şu şekilde: - Türkiye’de aylık 28.566.650 kişi aktif olarak Twitter’ı kullanıyor. - Türkiye’de internet kullananların yüzde 72’si Twitter’ı kullanıyor. - Kullanıcıların 4’te 1’i Sevgililer Günü’nü kutlamayı planlıyor. - Kullanıcıların 3’te 1’i Sevgililer Günü’nde hediye almayı düşünüyor. Erkekler çiçeği daha çok tercih ederken, kadınların tercihi aksesuar ve kıyafet oluşturuyor. - Kullanıcıların 4’te 1’i, Twitter’da bulunan marka, ürün, reklamları hediye tercihlerinde değerlendiriyor. - Kullanıcıların 5’te 1’i, Sevgililer Günü’nü yemek eşliğinde kutlamayı düşünüyor.

Sıradaki Haber