17 °c

Twitter takipçisi arttırma

'Twitter’da takipçi nasıl arttırılır', 'twitter takipçi arttırma yolları', 'twitter'da takipçi kasmak' gibi başlıklar son dönemde internet dünyasının en çok aranan konularından. Peki doğal yollardan takipçi arttırmak mümkün mü? İşte bu sorunun cevabı..

Teknoloji Haberi
Twitter takipçisi arttırma
Twitter takipçisi arttırma

Twitter, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri. Hayatımızın son 10 yılına damga vurmayı başaran bu uygulamanın çalışma mantığı da diğer sosyal medya platformaları ile neredeyse aynı. Twitter’ı Facebook gibi sadece yakın çevrenizin ekli olduğu bir platform gibi kullanmak istemiyor ve geniş kitlelere sesinizi daha fazla duyurmak istiyorsanız işte size birkaç basit ipucu ve yöntem.

#TAKİBETAKİP HASTHAGİNİ KULLANIN

Öncelikle twitter’da takipçi artırmak isteyen tek kişinin siz olmadığını bilin. Hatta bu konuda twitter’ın içinde açılmış birçok heshtag mevcut. Bunlardan ilki #takibetakip hasthagi.  #takibetakip adı altında yaptığınız paylaşımlar twitter’da takipçi arttırma konusunda sizi önemli sonuçlar aldıracaktır. En basit şekilde takipçi kasmaya başlamanın en etkili ve hilesiz yolu budur. 

GERİ TAKİP EDİLİYOR MUSUNUZ BAKIN

Bu yöntemi kullanırken dikkat etmemiz gereken bazı hususlar da mevcut. Takipçi kasarken takip ettiğiniz insanların sizi geri takip edip etmediğini kontrol etmeniz bu açıdan çok önemli. Bunun için yapmanız gereken ise profilinize girip, takip edilenler yazısının üzerine tıklamanız ve listede sizi takip etmeyenleri takipten çıkmanız gerekli.

YÜKSEK TAKİPÇİLİ HESAPLARI TAKİP EDİN

Twitter kullanıcılarının yakından ilgi gösterdiği, yüksek takipçi oranına sahip mizah içerikli sayfaları takip etmek de bu açıdan önemli bir unsur. İnsanlar sosyal medyayı genellikle ilgi çekici şeyler görmek, çevresinde olup bitenden haberdar olmayı arzular. Bu tarz içeriklerin üretildiği sayfalardan takipçi kazanmanız da oldukça yüksek bir ihtimal.

Sıradaki Haber