17 °c

5 gün boyunca işkence ve tecavüz

Adana'da bir hafta önce tanıştığı erkek arkadaşı tarafından iş yerinde alıkonulan 19 yaşındaki genç kız 5 gün boyunca işkence görüp tecavüze uğradı.

Güncel Haberi
5 gün boyunca işkence ve tecavüz
5 gün boyunca işkence ve tecavüz

Günün en iğrenç haberi Adana'dan geldi. Seyhan ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki D.R.B., ayakkabıcılık yapan R.S. ile bir hafta önce tanışıp sevgili oldu.

VÜCUDUNDA DARP İZLERİ VAR

R.S.'nin ayakkabı imalathanesine giden genç kız burada R.S. tarafından alıkonuldu. Kızlarından haber alamayan aile de polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Alı konulduğu 5 gün boyunca R.S.'nin şiddetine maruz kalan D.R.B., R.S.'nin alkol alıp sızmasından faydalanarak kaçtı. Yolda devriye gezen polislerden yardım isteyen ve vücudunun hemen her yerinde darp izi bulunan D.R.B., çağrılan ambulans ile Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 

5 GÜN BOYUNCA TECAVÜZ

Hastanede tedavisi devam eden D.R.B., polise verdiği ilk ifadede, R.S.'nin kendisine 5 gün boyunca tecavüz ettiğini ileri sürdü. Olayın yaşandığı ayakkabı atölyesine giden polisler, R.S.'yi bulamadı. Olayın ardın kaçan R.S.'yi arayan polis, soruşturmaya devam ediyor. 

Sıradaki Haber