17 °c

Serbest Çalışılan Meslekler İçin Hazır Ofisler

Mesleklerin gereklilikleri kendi içerisinde farklılık gösterirken bazı mesleklerde ofislere ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyacın karşılanması için de psikolog hazır ofis hizmeti gibi özel hizmetler tercih edilmektedir.

Yaşam Haberi
Serbest Çalışılan Meslekler İçin Hazır Ofisler
Serbest Çalışılan Meslekler İçin Hazır Ofisler

Psikologlara Özel Hazır Ofisler

Psikologlar, mesleklerini icra edebilmek için genelde ekstra ekipmanlara ihtiyaç duymazlar. Bu aşamada sakin olarak hastalarını dinleyecekleri bir alanın olması yeterli olmaktadır. Psikolog olarak çalışmaya başlayan kişiler, bazı durumlarda işlek noktalarda ofis sahibi olamıyorlar. Genel olarak mali şartlardan kaynaklanan bu durum psikologların hastalarına istedikleri gibi bakamamasına sebep oluyor. Ancak psikolog hazır ofis hizmeti ile bu mümkün oluyor. Henüz bir ofisi olmayanlar ya da merkezi bölgede ofise sahip olmayan psikologlar rahatlıkla hastalarını bu hazır ofislerde kabul edebiliyor.

Psikolog Hazır Ofisi İçerisinde Neler Bulunuyor?

Özel firmalar tarafından sunulan psikolog hazır ofis hizmeti içerisinde sunulan odalarda, temel ihtiyaçların karşılanması için gerekli olan ürünler yer alır. Psikologların kendilerinin oturması için bir adet tekli koltuk yer alıyor. Bunun karşısında 3 kişilik bir koltuk yer alırken gelen hastaların rahatlıkla bu alanı kullanabilmesi sağlanıyor. Bunun yanı sıra küçük bir çalışma masası ve sehpa yer alıyor. Diyalog anında, sonrasında ya da öncesinde hastalarına ikramda bulunmak isteyen psikologlar için de hizmet verilebiliyor. Bu şekilde gelenler olabilecek en kaliteli biçimde ağırlanarak ofislerden ayrılıyorlar.

Arabulucular İçin Uygun Tercihler

Benzer bir durum arabulucu olarak hizmet veren kişiler için de geçerli oluyor. Bazı durumlarda profesyonel olarak avukatlardan bu işlemin yapılması istenirken bazı durumlarda her iki tarafın da tanışıp güvendiği kişiler bu işi yapıyorlar. Bu durumda arabuluculuk görüşme ofisi ihtiyacı ortaya çıkarken bu ihtiyaç da sanal ofis hizmeti sunan firmalar tarafından kullanılıyor. Bu hizmet sayesinde görüşecek olan taraflar, İstanbul’un en merkezi noktalarında tutulan toplantı salonlarına geliyorlar. Merkezi bölgede olması sebebiyle rahatlıkla ulaşım sağlanıyor ve kendileri için hazırlanmış olan toplantı salonu kullanılmaya başlanıyor. Bu toplantı salonlarına istenildiği takdirde panolar ya da tanıtım yazıları da asılabiliyor.

Özel Toplantı Masaları İle Kusursuz Hizmet

Firma tarafından sunulan arabuluculuk görüşme ofisi hizmetinde kullanılan masalar uzun bir tasarıma sahip olurken bu sayede çok rahat bir biçimde iletişimin kurulması sağlanıyor. Bunun yanı sıra geniş toplantı salonlarında “U” şeklinde yer alan masalar tercih ediliyor. Arabuluculuk işlemleri başlamadan önce sunulan ikramlar ile birlikte taraflar birlikte zaman geçirerek çok daha hoş bir ortamın oluşmasına katkı sağlıyor. Bunun sonrasında son derece sağlıklı bir şekilde her iki taraf fikirlerini ve isteklerini dile getirirken orta yolda birleşmek mümkün oluyor. Bu işlemlerde tercih edilen toplantı odalarında sesler kesinlikle dışarı çıkmazken istendiğinde dışarıdan içerisinin görülmesi de engellenebiliyor.

İstanbul’da Ayrıcalıklı Hazır Ofisler

Son dönemde birçok farklı firma, bu sistemi tercih etmeye başladı. Bu durumun gerçekleşmesi ile birlikte hizmeti sunan firmaların sayısında da artış meydana geldi.  İlk etapta ortaya çıkan rekabet unsuru fiyatların düşmesine sebep olurken sanal ofis kiralamayı düşünen firmalar bundan son derece memnun oldu. Ancak bu durumda kalite seviyesini düşüren firmalar da çıkında hizmetten memnun kalmayan insanlar da olmaya başladı. Ancak sektörün ilk başladığı andan itibaren aralıksız olarak hizmet veren Kamara firması, her zaman kaliteyi hizmet vermeye devam ediyor. Müşterilerinin isteklerini en iyi şekilde analiz ederken buna uygun adımları atıyor.

Arabuluculuk görüşme ofisi olarak ihtiyaç duyulan toplantı salonları Kamara firması tarafından kullanıcılara uygun fiyatla sunulmaktadır.

Sıradaki Haber