17 °c

Annesiyle babası kardeş çıktı!

Donna Price adlı 32 yaşındaki kadın anne ve babasının kardeş olduğunu ortaya çıkardı. Ebeveynlerinin annesinin aynı olduğunu üç yıl önce anlayan kadın suç duyurusunda bulundu. Açılan davada kardeş çift suçlu bulundu.

Dünya Haberi
Annesiyle babası kardeş çıktı!
Annesiyle babası kardeş çıktı!

Donna Price 32 yaşında genç bir kadın... Bundan üç yıl önce anne ve babasının annelerinin aynı olduğunu öğrendi. Donna o günden beri kendine gelemedi. 

Talihsiz kadın 2014 yılında bir tesadüf eseri anne ve babasının annelerinin aynı olduğunu anladı. Donna'nın anne ve babasının ilişkileri üvey kardeş olmalarına rağmen 10 yıldır devam ediyordu.

Donna, annesi ve babasının aslında kardeş olduklarını öğrenir öğrenmez durumu polise bildirdi ve 2 yıldır süren soruşturma sonucunda çift suçlu bulundu.

Öte yandan Donna'nın yıllardır babası olarak bildiği Robin Price kendi kız kardeşiyle ilişki yaşamaktan pişmanlık duyduğunu ama kardeşi olduğunu öğrenmeden önce aşık olduğunu söyledi.

The Sun Online'a konuşan Donna ise, anne ve babasının kardeş olduklarını öğrendiğinden beri hala kendine gelemediğini ifade etti.

İhanete uğramış hisseden Donna, "Çocukluğum tamamen yalanmış. Bu yüzden onlardan nefret ediyorum. Onlardan ne kadar nefret ettiğimi anlatabileceğim yeterli kelimem yok" dedi.

Sıradaki Haber