17 °c

Babasının oğlu Trump Jr. CNN'i vurdu!

Fox News dışındaki tüm kanalları yalan haber medyası olarak nitelendiren ABD Başkanı Trump'ın büyük oğlu Trump Jr. CNN'i füzeyle vuran bir video paylaştı.

Dünya Haberi
Babasının oğlu Trump Jr. CNNi vurdu!
Babasının oğlu Trump Jr. CNN'i vurdu!

ABD Başkanı Trump’ın başkan adayı olduğun günden bu yana basınla arasında bitmeyen sürtüşmeye büyük oğlu Trump Jr. da dahil oldu. Trump Jr, babasının ‘dövdüğü’ CNN’i ‘füzeyle vurdu.’

Fox News dışındaki kanalları ‘yalan haber medyası’ olarak niteleyen ABD Başkanı Donald Trump’ın CNN’e yönelik tutumu ailenin tüm üyelerine sirayet etmişe benziyor. Zira Trump’ın, ABD başkanı olmasının ardından işleri devrettiği büyük oğlu Donald Trump Jr. da babası gibi CNN’i hedef alan bir video yayınladı. 

1986 yapımı Top Gun filminden bir sahnenin montajlanmış halini Instagram hesabından paylaşan Trump Jr, “Gördüklerim içinde en iyilerinden biri” diye yazdı. Videoda, bir savaş uçağı kullanan Trump’ın üzerinde CNN logosu olan bir başka uçağı vurduğu görülüyordu.

Trump kısa süre önce, bir ABD başkanı değil de işadamı ve  televizyon ünlüsüyken katıldığı Amerikan güreşi karşılaşmasında çekilen videosunu montajlamıştı. Montajlanan videoda Trump, yere serdiği ABD’li film yapımcısı ve güreşçisi Vince McMahon’un yüzüne CNN logosu yerleştirmişti.

Sıradaki Haber