17 °c

Bu kadarına da pes!

Ölü yunus buldular, mutfağa getirip dans ederek fotoğraf çektiler! İrlandalı öğrencilerin sosyal medyada paylaştığı görüntüler bu pes dedirtti.

Dünya Haberi
Bu kadarına da pes!
Bu kadarına da pes!

Sosyal medyada İrlandalı öğrencilerin ölü yunusla çektirdiği fotoğraflar olay oldu.

İrlanda'nın Cork şehrinde, Institute of Technology Üniversitesi'nde bir partide çekilen fotoğraflarda iki gencin ölü bir yunusu, yurdun mutfağına getirip dans ettiği görülüyor.

Geçen çarşamba çekildiği öğrenilen fotoğraflar Snapchat'te 24 saat kaldıktan sonra Twitter üzerinden hızla yayıldı.

Kullanıcıların tepkisini çeken fotoğraflarla ilgili olarak Cork Society for the Prevention of Cruelty to Animals (Cork Hayvanlara Karşı Zalimane Davranışları Önleme Topluluğu) sözcüsü,  gençleri 'gerizekalı' olarak nitelendirirdi ve ekledi: "Eğitim seviyesi ne olursa olsun, bu yapılanın yanlış bir şey olduğunu herkes bilir." 

​Irish Examiner, nasıl öldüğü bilinmeyen yunusun, okulun öğrencilerinden olmadığı anlaşılan gençler tarafından şehrin batısından getirildiğini belirtti.

ÖĞRENCİLERİ BULANA 2 BİN EURO ÖDÜL

Deniz hayvanları için yaptığı radikal eylemleriyle bilinen Sea Shepherd (Deniz Çobanı) adlı aktivist örgütün sözcüsü Paul Watson, Facebook hesabından ölü yunusla fotoğraf çektiren gençlerin kimliğini haber verenlere 2 bin euro ödeyeceğini duyurdu.

 

Sıradaki Haber