17 °c

Game of Thrones'tan sızıntıya karşı çözüm!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game Of Thrones'un yeni bölümlerinin yayın tarihinden önce sızdırılmasını engellemek için yeni bir yöntem bulundu. Buna göre, yapım şirketi HBO, final sezonu için birkaç farklı son çekecek.

Dünya Haberi
Game of Thronestan sızıntıya karşı çözüm!
Game of Thrones'tan sızıntıya karşı çözüm!

Milyonların merakla beklediği Game of Thrones dizisinin büyük finalinin sızdırılma ihtimaline karşı bir kaç sonla çekileceği ortaya çıktı.    

Game of Thrones dizisinin bu yaz yayınlanan 7. sezonundan bazı bölümlerin senaryolarının çalınması, yayın gününden önce internete sızması, sosyal medya hesaplarının hacklenmesi ve spoilerların sosyal medyada yayılması gibi daha birçok ‘talihsiz' olayın ardından yapım şirketi HBO, final sezonu için birkaç farklı son çekerek önlem almaya karar verdi.

AKILLICA BİR PLAN

HBO'nun başkanı Casey Bloys, dizinin yapımcıları David Benioff ve D. B. Weiss'ın ‘akıllıca bir plan' kurduğunu ve böylece ‘büyük final'in sızmasını engelleyeceklerini savundu. 

Morning Call'a konuşan Bloys, "Game of Thrones'un finali için birkaç farklı versiyon çekeceklerini biliyorum. Böylece kimse gerçekten ne olduğunu bilmeyecek" dedi.

FİNALE KADAR KESİN CEVAP YOK

Bloys, "Uzun bir şov için bunu yapmalısınız. Çünkü bir şeyi çekerken, insanlar biliyor. Bu yüzden birkaç versiyon çekecekler ki böylece finale kadar kesin bir cevap olmayacak" diye konuştu.

Sıradaki Haber