17 °c

Güneş tutulmasına çıplak gözle bakınca...

Güneş tutulmasına çıplak gözle bakan ABD Başkanı Donald Trump sosyal medyanın diline düştü. ​Bir kullanıcı, 'Bu, tüm başkanlığını tek bir karede özetliyor. Kalıcı zarar verme riski varken yapmaması gereken bir şeyi aynen yapmak' yorumunu yaptı.

Dünya Haberi
Güneş tutulmasına çıplak gözle bakınca...
Güneş tutulmasına çıplak gözle bakınca...

ABD Başkanı Donald Trump, yaklaşık 100 yıl sonra ülke tarihinde gerçekleşen ilk güneş tutulmasına çıplak gözle bakınca sosyal medyada espri konusu oldu.  

Beyaz Saray çalışanları uyardı

Trump, çok kısa süre bir süreliğine Güneş'e çıplak gözle bakmaya kalkınca, Beyaz Saray çalışanları tarafından hemen uyarıldı. 

ABD Başkanı'nın gözleri, son derece tehlikeli olan bu hareket sırasında zarar görmemiş olsa da, sosyal medya kullanıcıları bu anların ‘acısını çıkardı'.

Çok parlak değil!

Bir sosyal medya kullanıcısı ​'Bu, tüm başkanlığını tek bir karede özetliyor. Kalıcı zarar verme riski varken yapmaması gereken bir şeyi aynen yapmak' yorumunda bulunurken New York Daily News, de konuyu manşete taşıyarak 'Çok parlak değil' başlığını attı. Ayrıca başlıkta kullanılan 'bright' kelimesi, 'parlak zekalı kişileri' tanımlamak için de kullanılıyor.

Haberin devamında, "Trump, sahte haberlerdeki uyarıları dikkate almadı, Güneş tutulmasına baktı" ifadeleri yer aldı.

Sıradaki Haber