17 °c

'İntikam vücudu'yla pişman ettiriyorlar!

Sevgilileri tarafından terk edilen kadınlar karşı tarafı pişman etmenin bir yolu olarak 'intikam vücudu'nu sosyal medyada moda haline getirdi. Artık birçok kadın ayrılık sonrası depresyona girmek yerine diyet ve spor yapıyor.

Dünya Haberi
İntikam vücuduyla pişman ettiriyorlar!
'İntikam vücudu'yla pişman ettiriyorlar!

Sosyal medyada eski bir intikam yöntemi yeni trend haline geldi. Eşleri veya sevgililerinden ayrılan kullanıcılar, diyet ve spor yaparak elde ettikleri yeni görünümle karşı taraftan intikam alıyor ve buna da 'intikam vücudu' diyorlar. 

Terk edilen sevgililerin, ayrılık sonrası partnerlerini kararlarından pişman etmek amacıyla spor ve diyetle kavuştukları görünüm ‘intikam vücudu’ olarak anılıyor. Çoğunlukla kadınların başvurduğu bu yöntemle, eski sevgili, deyim yerindeyse karşı tarafa ‘yıkılmadığını’ gösteriyor. Trend, kişileri kriz sonrası örselenen özgüveni yeniden toplamaya ve kendilini geliştirmeye teşvik ettiği için olumlu karşılanıyor.

YILLARDIR VAR

Öte yandan ‘intikam vücudu’nun sosyal medyanın olmadığı yıllarda da var olduğu belirtiliyor. Vanity Fair'e göre, bu ifade yıllar önce magazin gazetelerinde kullanılıyordu ve fitness dergileri ile popüler hale geldi.

Trend, Khloe Kardashian'ın sunduğu 'Khloe Kardashian’la İntikam Vücudu' adlı televizyon programı ile de bu yıl bir kez daha popülerliğini arttırdı.

Sıradaki Haber