17 °c

Kaplanın bölmesine girdi, sonu oldu!

İngiltere'de korkunç olay... Hayvanat bahçesinde bir kaplan, bölmesine giren bakıcısını öldürdü. Yönetim konuyla ilgili yaptığı açıklamada 'tuhaf bir kaza' dedi.

Dünya Haberi
Kaplanın bölmesine girdi, sonu oldu!
Kaplanın bölmesine girdi, sonu oldu!

İngiltere'nin Cambridgeshire kentindeki Hamerton Hayvanat Bahçesi'nde pazartesi günü bir kaplan, bölmesine giren bakıcısı 33 yaşındaki Rosa King'i öldürdü.

Cambridgeshire emniyeti sözcüsü bölmeye giren kaplanın bakıcıya saldırdığını bakıcının olay yerinde öldüğünü kaydetti.

Hayvanat bahçesi bir süreliğine kapatıldı, polis kaplanın bölmesinden kaçmadığını, ziyaretçilerin güvenliğine tehdit oluşturmadığını ifade etti.

Olay anı ailesiyle hayvanat bahçesinde olan Peter Davis, kaplanların bulunduğu bölmeden gürültüler duyduğunu ve bakıcıların çığlık attığını söyledi:

"Olayın yaşandığı bölmede bir adam vardı, koşarak önümden geçti. Fotoğraf çekiyordu, yardım istemek için koştu. Ne olduğunu anlamadık Bir dakika sonra bakıcılar koşarak bölmeye geldi. Kızlardan birinin çığlık attığını duyduk, bir diğeri de 'koş' diye bağırıyordu. Bölmenin yanında bakıcıların kullandığı küçük odaya doğru koştuk."

Yaklaşık 10 dakika odada tutulduklarını ifade eden Davis, bakıcılardan bazılarının kaplanlara bölmeye dönmeleri için et parçaları attıklarını söyledi.

Sıradaki Haber