17 °c

Prenslerin beş yıldızlı hapishanesinden ilk görüntüler!

Suudi Arabistan'da tutuklananan prens ve bakanların haberleri ardından, onların nerede tutulacağıda merak konusu haline gelmişti. Hapsedildikleri 5 yıldızlı otelin ilk görüntüleri geldi.

Dünya Haberi
Prenslerin beş yıldızlı hapishanesinden ilk görüntüler!
Prenslerin beş yıldızlı hapishanesinden ilk görüntüler!

Suudi Arabistan'da tutuklanan prens ve bakanların tutulduğu beş yıldızlı otelin içi ilk kez görüntülendi. Yüzleri görünmese de yerde yan yana yatan çok sayıda kişinin Suudi prensler, bakanlar ve Suudi Arabistan'ın önde gelen iş adamları olduğu iddia ediliyor.

Suudi Arabistan'da tutuklanan prens ve bakanların ülkenin 5 yıldızlı otellerinden birisi olan Ritz Carlton otelinde tutulduğu haberi geldi. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, görüntülerin bahsi geçen otelde çekildiği iddia edildi.

Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Suudi yönetiminin Prensleri beş yıldızlı otelde hapsederek, hayati tehlikelerinin bulunmadığı mesajını vermek istediği imajı çizildiği düşünüldü.

Yerde yatan ülkenin prens ve önde gelenlerinin bir kısmının yaklaşık 1 ay önce otelde verilen bir konferansta dünya çapında önemli birer isim gibi ağırlanmıştı, ancak şimdi aynı otelde yerde uyuyorlar.

Sıradaki Haber