17 °c

Yunanlılardan Türklere tehdit!

Erdoğan'ın Yunanistan temaslarında uğrayacağı, Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde tehdit mesajları içeren kağıtlar Türklerin yaşadığı evlerin kapılarına bırakıldı ve bazı Türklerin evlerinin duvarlarına boyayla haç işaretleri çizildi.

Dünya Haberi
Yunanlılardan Türklere tehdit!
Yunanlılardan Türklere tehdit!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'daki temasları kapsamında, Gümülcine ve İskeçe'ye ziyarette bulunacak. Türklerin yoğun olarak yaşadığı bu bölgelerde, Türk asıllı vatandaşlar fanatik çevrelerce türlü tehditlere maruz kalıyor.
Kağıtlara tehdit mesajı yazdılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan temasları kapsamında ziyaret edeceği, Türklerin yoğun yaşadığı Gümülcine ile İskeçe'de tehdit mesajları içeren kağıtlar Türklerin yaşadığı evlerin kapılarına bırakıldı, İskeçe’de ise bazı Türklerin evlerinin duvarlarına boyayla haç işaretleri çizildiği bildirildi.

İskeçe'nin seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete yaptığı açıklamada, İskeçe ve Gümülcine’de fanatik çevrelerin Türk azınlığı korkutma amaçlı provokatif eylemlerde bulunduğunu belirterek bunun azınlık toplumunda huzursuzluk yarattığını söyledi.

Sıradaki Haber