17 °c

Babası tarafından öldürülen Yiğitcan'ın annesi konuştu

8 bıçak darbesiyle babası Nezir T. tarafından canice öldürülen 10 yaşındaki Yiğitcan T.'nin annesi yaşanan dehset verici olayın ardından ilk defa konuştu.

Türkiye Haberi
Babası tarafından öldürülen Yiğitcanın annesi konuştu
Babası tarafından öldürülen Yiğitcan'ın annesi konuştu

Oğlu Yiğitcan'ı 8 yerinden bıçaklayarak öldüren cani baba, cezaevine giderken şok bir harekete imza attı. Nezir T.'nin eşi Neriman T.yi telefonla arayarak tehdit ettiği ortaya çıktı. Nezir T., son telefon hakkını kullanıp eşini aradı. Akşam'ın haberine göre, cani baba, telefonu açan komşuya "Ben Nezir" diyerek eşini telefona isteyip tehditlersavurdu. Bu duruma sinirlenen komşunun ise kendisine beddua edip telefonu kapattığı öğrenildi.

"Gözünün içine bakarak nasıl vurdu"

Acılı anne Neriman T.: "Nasıl oldu bilmiyorum nasıl kıydı ona. Gözünün içen bakarak mı vurdu nasıl vurdu. Ben vurmaya kıyamadım oğluma. İlkin doğalgazla zehirlemeye çalıştı benim oğlumu, oğlumu polis yardımıyla ölümden kurtardım. Gece karakola aldılar sabah geri çıktı. Bana zarar verir dedim ben tahmin etmedim oğluma bir şey yapsın. Şimdi deliliğe vuruyor akli dengesi yerinde olmadığına dair rapor almaya çalışıyor. En ağır ceza neyse verilmesi lazım"


Sıradaki Haber