17 °c

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı'nın kabulunün 96 yılı dolayısıyla tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yılı dolayısıyla Twitter'da mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, ''Millet olarak İstiklal Marşı gibi bir metne sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak, ne kadar şükretsek azdır'' dedi.

Türkiye Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğandan İstiklal Marşının kabulunün 96 yılı dolayısıyla tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı'nın kabulunün 96 yılı dolayısıyla tebrik mesajı

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yılı olması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'da bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi hesabından, "İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle anıyorum" mesajını yazdı ve paylaştı.

''Türkiye'yi daha güçlü yarınlara taşımaya devam edeceğiz''

İstiklal Marşı'nın milli mutabakat metni olduğunu kaydeden Erdoğan, "İstiklal Marşı dün de bugün de elinde bayrak, dilinde tekbirle vatanını savunan insanımızın üzerinde ittifak ettiği mümtaz bir metindir. Millet olarak İstiklal Marşı gibi bir metne sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak, ne kadar şükretsek azdır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video paylaştığı başka bir iletisine ise "İstiklal Marşımızın vermiş olduğu ruhla, Türkiye'yi inşallah hep birlikte 2023 hedeflerine ve daha güçlü yarınlara taşımaya devam edeceğiz" notunu düştü.

Sıradaki Haber