17 °c

Vali Ustaoğlu'ndan Mehmetçik ziyareti

Bitlis Valisi bölgede terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye Haberi
Vali Ustaoğlundan Mehmetçik ziyareti
Vali Ustaoğlu'ndan Mehmetçik ziyareti

Bitlis'te terör örgütleriyle etkin mücadele veren Mehmetçiğe Vali İsmail Ustaoğlu moral ziyaretinde bulundu. Mehmetçikle yemekte yiyen Ustaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Askerlerle yemek yedi

Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir ile bazı jandarma karakollarını ziyaret eden Ustaoğlu karakolda görev yapan askerlerle sohbet ederek birlikte yemek yedi.

Birlikleri tek tek gezdi

Terörle mücadeleyle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Ustaoğlu,  Bölükyazı Karakol Komutanlığına geçerek, tankçı ve topçu birliklerini gezdi. Ustaoğlu ardından Cevizyatağı Jandarma Karakoluna bir askeri ziyarete gelen aileyle yakından ilgilendi.

Başka bir ülkemiz yok

"Hainlere göz açtırmadan her birinizin kahramanca yapmış olduğu mücadele ve operasyonlar, bizim en büyük moralimiz. Allah'ın yardımı ve inayeti her birinizin üzerine olsun" diyen Ustaoğlu askerlere moral vermeyi de unutmadı. Ustaoğlu, "Bizim gideceğimiz başka bir coğrafyamız ve ülkemiz yok. Bütün terör örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber