17 °c

Kızılay koleksiyonunun tanıtımını yaptık!

24 Haziran 2017 Cumartesi
Kızılay koleksiyonunun tanıtımını yaptık!
Kızılay koleksiyonunun tanıtımını yaptık!

Dün Çırağan Sarayı’nda yaptığımız basın toplantısında Kızılay görevlileri için hazırladığımız koleksiyonu basın mensuplarına tanıttık. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB)’nin Türk Kızılayı’na tasarım ve kumaş desteği sağladığı bu çalışmada ben de İthib danışmanı olarak yaptığım tasarımlar ile yer aldım.

Kızılay çalışanlarının insanlara yardım elini uzatırken, konforunu ve işlerini kolaylaştırmayı amaçlayarak tasarımlarımı yaptığım koleksiyon mont, yelek, pantolon, yağmurluk, polar, basic t-shirt, polo yaka kısa ve uzun kollu t-shirtten oluşuyor.Tabikii işlevselliği ile beraber her tasarımımda olduğu gibi şıklığı da yine göz ardı etmedim.Büyük bir keyifle çalıştığım koleksiyonun numune üretimini de kendi atölyemde İthibin sağladığı destekle temin edilen nano teknoloji, antibakteriyel, nefes alabilen, yanmayan, buruşmayan, terletmeyen kumaşlar ile gerçekleştirdik ve ortaya şık çizgiler taşıyan işlevsel tasarımlar çıkardık.

İthib Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle,Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Kızılay Başkan Yardımcısı Ercan Tan ile yer aldığımız tanıtım toplantımızda koleksiyonumuzu ünlülere giydirerek basın mensuplarına tanıttık. Sevgili dostlarım Alişan,Esra Erol, Barış Murat Yağcı ve Ekin Türkmen’e yanımızda oldukları için teşekkürler..
Kızılay gibi yardım kuruluşu için böyle bir çalışmanın içinde yer almak benim için hem çok anlamlı hem de çok keyifliydi.