17 °c

Olmazsa Olmazlardan: Siyah mini elbise ve kalem etekler

17 Mart 2017 Cuma
Olmazsa Olmazlardan: Siyah mini elbise ve kalem etekler
Olmazsa Olmazlardan: Siyah mini elbise ve kalem etekler

Bir kadının gardırobunda her zaman bulunması gereken parçalar olmalı. Bu parçalardan siyah mini elbiseler ve kalem eteklerden bahsedelim.

Vücudunuza uygun iyi kalıplı ve kaliteli kumaşa sahip siyah mini bir elbiseye mutlaka sahip olmalısınız. Bu elbiselerin en güzel yanı çoğu ortamda giyilebilir olmaları. Ayrıca, kombinleme biçiminize göre siyah mini elbiselerinizi hem gün içinde hem de gece rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Elbisenizi günlük tarza uyarlamak istiyorsanız triko bir hırka, büyük çanta ve düz bir ayakkabı ile kullanabilirsiniz. Aynı elbiseyi gösterişli takılar, clutch çantalar ve yüksek topuklu ayakkabılarınız ile kombinlediğinizde şık bir davete katılabilirsiniz.

Kalem eteklere gelince; üzerine giyeceğiniz parçalara, kullanacağınız aksesuarlara göre kalem eteklerinizi de hem günlük hayata hem de gece şıklığına uyarlamanız mümkün. İş hayatında kalem eteğinizin üzerine giyeceğiniz bir gömlek ile sade ve aynı zamanda şık bir iş kadını görüntüsü çizebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz önemli noktalar kalem eteğinizin üzerine seçtiğiniz gömleğin mutlaka vücudunuza iyi oturması ve gömlekte kullanılan kumaş. Benim önerim kalem eteklerin ipek gömlekler ile kullanılması, ipek gömleğiniz yoksa şık poplin bir gömlek te kalem eteğinizi klasik formundan uzaklaştırmadan sizi şık gösterecektir.

Siyah mini elbiseler ve kalem etekler ne giyeceğim diye düşündüğünüz durumlarda kurtarıcı olurlar. Bu zamansız ve modası geçmeyecek parçalara sahip olmak size zor durumlarda size hem zaman kazandırır hem de garanti şıklık sağlarlar; tabi ki doğru parçalar ve aksesuarlar ile kombinlemek şartı ile!